zaterdag 3 september 2011

Verslagen

Is hoe ik me voelde toen ik vorige week te horen kreeg dat ze toch nog wat voelde voor een ex, en dat ze hem 'heel misschien' gezoend had. Ze kon het zichzelf niet meer herinneren, blijkbaar, want ze was dronken. Maar haar vrienden begonnen te kwekken. Enfin, kutbericht. Ik vertrouwde er gewoon op dat ze het toch maar niet gedaan had, en heb gezegd dat ik het one way or the other niet erg zou vinden van haar. En ik heb niet gelogen.

Kapot

Is hoe ik me voelde toen ik vandaag te horen kreeg dat ze hem toch gezoend had. Weet je, ik heb me aan mijn woord gehouden, en ik vind het van haar niet erg. Haar ex daarintegen, neem ik het wel kwalijk. Het vertrouwen dat ik had is in 1 klap weggevallen. Ze is niet met 'm naar bed gegaan, maar hij is wel 'een keer blijven slapen'. Genoeg om vraagtekens bij te zetten, op z'n minst. Ik ben niet eens boos, maar wel zwaar telleurgesteld. Ik had beter van haar verwacht, en dat was misschien onterecht.

Ze kon het zich blijkbaar opeens weer 'vaag herinneren'. Uiteraard. En ik ben de paus.
Als je nog wat voor hem voelt, knap dat je het vertelt, ookal is het een paar weken later. Maar denk wel even goed na over wie je nou eigenlijk als je vriendje wilt.

''I'm heaven sent,
Don't you dare forget.
I am all you've ever wanted,
What all the other boys all promised.''

Geen opmerkingen:

Een reactie posten